Most Popular


Clive ville bara vara på Belgien VM tröja 2018
Clive ville bara vara på Belgien VM tröja 2018 mikrofonen. Som han en gång sade: "Mina föräldrar har alltid sagt att min ... ...

Uruguay kapten Diego Nigeria VM tröja

Rated: , 0 Comments
Total hits: 9
Posted on: 06/14/18
Uruguay kapten Diego Nigeria VM tröja Lugano insisterar på att de kommer att förbli förenade trots att anfallaren Luis Suarez kastas ut ur FIFA World Cup.

Suarez har blivit bannlyst av FIFA för Uruguays näst sista konkurrenskraftiga internationella matcher och suspenderad från någon fotbollsrelaterad aktivitet i fyra månader efter att ha bett försvarare Giorgio Chiellini i 1-0-segern över Italien som förseglade södra amerikanernas plats under de senaste 16 åren.

Den Uruguayanska fotbollsförbundet ska överklaga straffet och Lugano är fast och han och hans lagkamrater blir positiva när de förbereder sig inför Colombia i andra omgången på Maracana i Rio de Janeiro på lördag.

"Indignation, impotens, jag tror det är vad vi alla känner. Vi skulle alla vilja ha en rättvisare värld, men den världen existerar helt enkelt inte, säger Lugano på sin Facebook-sida.

"De som styr, styr och de starka Fotbollströjor billigtär de starka ... Fortsätt att känna sig stolta över honom (Suarez), han förtjänar det.


>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?